Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DJ Bulira

DJ Bulira 001

DJ Bulira, tehát bulit szervezel, mindenki szereti a jó bulikat. Most biztos próbálod eldönteni, hogy bérelj DJ-t, vagy csak a Youtuberól szóljon a zene. Segíteni szeretnék, ezért azt mondom, inkább bízz meg egy profi DJ-t a bulira. Az elmúlt 16 évben rengeteg bulin, születésnapon, céges bulin, esküvőn, osztálytalálkozón, gála eseményen, termék és divatbemutatón, főiskolás rendezvényen zenéltem. Csináltam már 18.,30.,40.,50.,60. születésnapot.

Számotokra akik most szervezitek a bulit, az a legelőnyösebb, egyszerűbb, ha a buli DJ hoz minden felszerelést magával, hang és fénytechnikát, mikrofont, kábeleket, állványokat mert ebben az esetben Nektek, semmit nem kell bérelni, nem kell vacakolni semmivel.

Szívesen fogadok egy zenei kedvencek listát, amiben összeírjátok a kedvenc dalaitok, ebből tudom, hogy miket szerettek, általában egy ilyen lista 20-30-40 dalt szokott tartalmazni, ezeket le is pörgetem a bulin. Vendég érkezés és a vacsora/étkezés alá lágy háttérzenét játszom, hogy ezek a pillanatok, órák se teljenek csöndben. DJ bulira a zenei felhozatalt minden esetben előre egyeztetjük, vagyis a megbeszélt stílusokból, tánczenékből dolgozom. Jómagam nem iszom alkoholt a munkám során, erre garanciát is vállalok, nem dohányzom, tehát 200%-ban a bulira tudok koncentrálni. Buli DJ felkérést csak személyes találkozó után és a megbízási szerződés megkötésével tudok vállalni. Minden bulim után ÁFA mentes számlát állítok ki.

Ahhoz, hogy ajánlatot tudjak küldeni fontosak az alábbiak:

  • A buli pontos időpontja, dátuma
  • A buli pontos helyszíne
  • A bulin részvevők létszáma
  • Technikai igények

DJ bulira árak nagyjából 50-60.000 Ft-tól indulnak Budapesten nálam, komplett technikával, előre egyeztetett zenei igényekkel, számlával. De ha kapok egy árajánlatkérő e-mail akkor örömmel küldök egy részletes és pontos ajánlatot.

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

DJ Bulira 002

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97