Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvőre DJ árak

Sokan erre kíváncsiak, hogy mennyibe kerül egy esküvői DJ? Az esküvőre DJ árak nagyon szerteágazóak tudnak lenni, minél több Esküvő Dj-től kérünk be árajánlatot. Nemrégiben egy pár írt nekem, egy árajánlatkérő levelet, és azzal kezdték a levelüket, hogy kaptak Esküvő DJ árajánlatot 100.000 Ft-osat és kaptak egy 320.000 Ft-osat, és valahogy egyiket sem tudják komolyan venni. Az árak ennyire eltérőek tudnak lenni. A lényeg, hogy ma Budapesten véleményem szerint a 150.000 Ft-os ár, az egy alap induló ár. Ezért az összegért már rutinos, főállású, tapasztalt Esküvő DJ-t lehet találni. Amit még tudnotok kell, hogy minden évben újabb és újabb Esküvő DJ-k születnek, egyre többen találják, ki, hogy ők Esküvő DJ-k lesznek. Persze munkájuk, referenciájuk, megkeresésük még nincs, ezért olcsón, vagy nagyon olcsón, nyomott áron vállalnak esküvőket kérdéses rutinnal, tapasztalattal, felszereléssel, jogi hátérrel és legtöbbször laptoppal mindezt feketén. A pár meg örül, mert találtak esküvő DJ-t jó olcsón. nekünk, hivatásos főállású DJ-knek ez nem jó. Csorbítják a szakma egészének a megítélését, és jó hírnevét. Az ilyen DJ-k hajlamosak YouTube-ról játszani, borzasztó minőségben, úgy hogy a zenékben benne van a reklám, ezzel megszakítva a bulit. Ciki. Ilyen nem lehet egy esküvőn. Az biztos, hogy az esküvő megítéléséhez legjobban az Esküvő DJ tud hozzájárulni, hiszen a bulira fognak visszaemlékezni a vendégek évekkel később, nem pedig a koszorúslányok ruhájára vagy a sminkre, persze ezek is kiemelten fontosak.

Esküvői DJ árak

kérj árajánlatot

Fontos, hogy a választott Esküvő DJ-tek ráérezzen a násznépre és zenei igényekre, és ezt az ívet vigye tovább, egészen a buli végéig, beleépítve a számkéréseket, és a pár által megküldött dalokat. Véleményem szerint ezt a dolgot mellékállásban, másod-harmad munkaként nem lehet csinálni. Ez teljes embert kíván. Készülni az esküvőkre, hétről hétre. Fenntartani egy vállalkozást, fejleszteni a technikát, adót fizetni, nyomon követni a legújabb zenei trendeket, slágereket.

Minden évben hallok a párjaimtól, akikkel találkozom horror történeteket, másik esküvőről, hogy saját magának zenélt a DJ, csak tucc-tucc zenéket játszott, részeg volt, meg bejöttek a YouTube-os reklámok. Aki így tevékenykedik az biztosan olcsó Esküvői DJ árat tud mondani, mert nem a saját jól felfogott érdeke, hogy minden olyan közel álljon a tökéletes esküvői bulihoz, amennyire csak lehet. Tőlük kaphatunk 60-80.000 Ft-os árakat. De én biztos nem kérném fel a saját esküvőmre.

Gyakorlatilag az esküvőre DJ árak középszintjét a 150-200.000 Ft-os árak teszik ki. Még erre sem mondhatjuk, hogy drága. De természetesen az ár több mindentől függ. Például, hogy mikor van az esküvő dátum szerint milyen napon, hogy hol van az esküvő, ez az útiköltség miatt érdekes, fontos még, hogy hány fős a násznép, valamint, hogy kell-e polgári szertartást hangosítani és, hogy vannak-e egyéb technikai igények.

Egy biztos, én minden párommal személyesen találkozom, minden párral megbízási szerződést kötök, és minden esetben ÁFA mentes számlát állítok ki Esküvői DJ szolgáltatásomról. Ez egyfajta garancia a sikeres esküvői bulira. Esküvői DJ vállalkozásom 10 éve működik. Munkám során alkoholt nem fogyasztok, amire pénzvisszafizetés garanciát vállalok.

Az Esküvőre DJ szolgáltatáson kívül elérhető még nálam:

  • Polgári szertartás hangosítás: 20.000 Ft
  • Nagyteljesítményű Buborékfújó gép: 20.000 Ft
  • Nagyteljesítményű füstgép: 20.000 Ft
  • LED-es falszínezés, oszlop világítás, teremszínezés: 5000 Ft / 1 db LED-es reflektor

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97