Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvőre DJ

Esküvőre DJ Buli az elmúlt 50 év slágereivel változatosan, hogy a nagymama is táncoljon és, hogy a fiatalok és reggelig szórakozzanak. Retro-tól a mai rádiós sikerekig a Ti és a vendégek igényei szerint. Akkor emlékezetes egy esküvői buli, ha a násznép egészét táncoltatjuk. Ehhez be kell vetni a koncepció szerűen, gondosan összeválogatott zenei blokkokat, amire tánctérre csalhatunk egy időben minden generációt.

Rólam röviden

 • 17 évvel ezelőtt indult zenei-szórakoztató tevékenységem.
 • Hivatásos, főállású lemezlovas vagyok.
 • Saját, komplett professzionális hang és fénytechnikát viszek a helyszínre.
 • Nem iszom alkoholt az esküvőn, 33 éve nem dohányzom.
 • MAHASZ által jogosított hanganyagokkal dolgozom.
 • Tagja vagyok a DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesületnek
 • Vállalkozás keretein belül űzöm tevékenységem vagyis számlaképes vagyok.
 • Első esküvőmet 2004-ben csináltam.
 • Teljes zenei kiszolgálást nyújtok zenés-táncos alkalmakra.
 • Minden párommal megbízási szerződést kötök, és számlát adok a buli végén.
 • 8. éve szervezem meg a Budakalászi Esküvő Kiállítást.
 • 8. éve szervezek Budakalászon Nosztalgia Retro partykat, melyek 2011 óta teltházasak

Esküvőre DJ komplett ajánlat - a párnak semmit nem kell bérelnie

A szükséges hang és fénytechnikát én viszem a helyszínre, vendég érkezés előtt 2 órával. Ekkor összeállítom ízlésesen a rendszert, élesítem a vezeték nélküli mikrofonokat a beszédekhez, anyakönyvvezetőnek. Összerakom a Pioneer DJ pultot, amiről a party forogni fog, a zenéket a kezemmel és a fülemmel mixelem egymásba, munkám során laptopot nem használok és nem internetről játszom a zenéket. Telepítem a fényeffekteket, amik RGBW színűek és a táncteret varázsolják színessé, vidámmá. Összeállítom a buborékfújó gépet. Ha minden kész, akkor elmegyek átöltözni elegáns viseletbe, ez legtöbbször ing, nyakkendő, zakó, sötét nadrág és elegáns bőrcipő. Innentől már szól is a finom aláfestő zene. A welcomehoz, érkezéshez és vacsora alá kellemes háttérzenét szoktam játszani. Jazz, Swing, Lounge stílusokból. Az esküvői buli zenei összeállítása az elmúlt 50 évet öleli fel, ez természetesen az igények szerint alakítható. Vegyesen szólnak magyar és nemzetközi dalok, tehát ha külföldiek is megtalálhatók a vendégek soraiban, akkor ők is megtalálják a kedvükre való ismert slágereket. Az esküvői bulin elhangoznak a pár által kért dalok, amiket előre megkapok listába összeírva, és ezek mellé jönnek a helyszínen érkezett dalkérések, amiket leforgatok, ha az belefér a párral közösen megalkotott zenei keretbe.

Főbb zenei stílusok

Nosztalgia, Retro, a 70-es, 80-as, 90-es, 2000-res, 2010-es évek kedvencei, Rocky, Rock’N Roll, Retro, régi és új Magyar Slágerek, Funky,RnB, Latin Pop, Dance, Swing, Mulatós, napjaink rádiós slágerei. Az esküvői buliban nincs megállás, nincs pihenő. Csak a formális eseményekkor: torta felvágása, menyasszonytánc, egyéb programok.

Fontos: Mulatós zenét kizárólag 1 óra időtartamig tudok vállalni. Ha ennél több mulatós zene igényetek van, akkor nem én vagyok a Ti Esküvői DJ-tek. Zenei kedvencek lista: Szoktam egy listát kérni a pároktól, amiben összeírják nekem a kedvenc dalaikat, amiket szeretnének, hogy leforogjanak az esküvői bulin. Jöhetnek az örömszülők kedvenc slágerei is, vagy amihez valamilyen emlékek kötődnek. Ha nemzetközi az esküvő, akkor külföldi, egyéb nemzeti dalokból összeállított listát is örömmel fogadok.

Polgári szertartás hangosítás: 20.000 Ft

Igény esetén a Polgári Szertartáshangosítás külső helyszínen mikrofonokkal, CD lejátszóval, hangfalakkal és az ide kért dalok lejátszásával. A szertartás hangosítást csak akkor tudom vállalni, ha az ugyan ott kerül megrendezésre, ahol az esküvői buli is. A pár ilyenkor el szokta küldeni számomra, előre listába összeírva, hogy mely dalokat szeretné hallani a bevonulás, aláírás, gyűrűhúzás, csók, homoköntés, szülőköszöntés, gratuláció pillanataihoz.

Buborékfújó gép, Füstgép: 20.000 Ft

A közönségsiker buborékfújó gépet, akár a polgári szertartás alatt is és a buli alatt is lehet alkalmazni. Ez egy nagyteljesítményű buborékfújó gép, ontja magából a buborékokat a gyerekek és a fotósok örömére, klassz fotók tudnak ilyenkor készülni. A Buborékfújó gép bérleti díja: 20.000 Ft. A füstgéppel fokozhatjuk a party hangulatát, a fényeffektek láthatóvá válnak a füstben. Mindenképp egy lökés a bulinak. Ez egy 3000 W-os nagyteljesítményű füstgép melynek költsége 20.000 Ft.

LED-es fényfestés, oszlopszínezés, falszínezés: 1 db LED-es lámpa / 5.000 Ft

Lehetőség van LED-es színezésre: tereket, falat, oszlopokat, függönyöket, boltívet szoktak megfesteni, deríteni legtöbbször. Bármilyen színnel, színekkel lehet dekorálni, célszerű az alap dekoráció színét alapul venni. Fontos tudni, hogy hány db LED-es lámpára van igény, ettől függ ennek a lehetőségnek a költsége.

Esküvőre DJ - Hogyan kérj ajánlatot tőlem

Néhány információra szükségem van, hogy ajánlatot tudjak adni:

 • Az esküvő helyszínének pontos neve?
 • Az esküvő pontos dátuma?
 • Hány fős násznép várható?
 • Polgári szertartás lenne-e az esküvő helyszínén, amit hangosítani kellene?

Ezen kívül örülnék, ha írnátok pár mondatot arról, hogy milyen esküvőt szeretnétek, stílusában, zenében vagy bármit, amit fontosnak tartotok, hogy tudnom kell.

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

 • Esküvőre DJ Budapest
 • info@eskuvoredj.com
 • +36 30 419 93 97