Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DJ Szülinapra

DJ szülinapra 001

DJ születésnapra. Először is fontos kérdés, hogy hányadik születésnapra keresel DJ-t? 16.,21., 40., 50.,60.? Ez azért érdekes, mert máshogy kell felkészülni egy 16. születésnapra és máshogy egy 60-ra. Tehát nagyon számít, hogy milyen felkészültségű, tapasztalatú DJ-t hívunk a születésnapra zenélni.

Örömmel fogadom az ünnepelt kedvenc zenéit egy listába összeírva, iránymutatóként. Előre le szoktam beszélni, hogy a születésnapi torta érkezésénél melyik dal szóljon: A Stevie Wonder féle Happy Birthday, vagy Halász Judit - Boldog születésnapot, esetleg Alma Együttes - Ma van a szülinapom, vagy bármilyen más dal. A vacsora, érkezés alá minden esetben finom háttérzenét szoktam játszani. Amikor vége a vacsorának, akkor váltok tánczenékre és indítom a bulit, az előre megbeszélt stílusokból. DJ születésnapra egy olyan DJ-re szükséged aki legkülönbözőbb műfajokban otthon van, és minden korosztályt tud szórakoztatni, a tánctéren tartani.

DJ szülinapra 002

Fontos, hogy a szülinapi DJ-nek legyen teljes saját felszerelése: hangfalak, mikrofon, DJ pult, kábelek, állványok, fénytechnika amit telepíteni tud a bulira, hogy a megrendelőnek ne kelljen bérelnie külön semmit. Mindenképp egyfajta biztonságot ad, ha a DJ mögött van egy vállalkozás, mert akkor meg tud élni abból amit csinál, vagyis tehetséges. Fontos, hogy a vendég érkezés előtt 2 órával érkezzen meg a születésnap helyszínére, és kezdje a technikát felépíteni. A hivatásos DJ-k nem isznak alkoholt amikor dolgoznak, ez is a professzionális hozzáállás része, a megrendelőnek ez mindenkép egyfajta garancia. Érdemes a DJ-t a születésnapra a megbízási szerződés kitöltésével fixálni és megrendelni, nem elég csak pusztán szóban megállapodni.

Először e-mailben vagy telefonon szoktak megkeresni az érdeklődők. Először a dátum a legfontosabb, hogy szabad-e az időpont számomra, ha szabad, akkor tudunk tovább lépni. Ezen kívül fontos a szülinap helyszíne, hogy hol lesz az esemény, és hogy hány fős vendégsereg várható. Ha ezeket az adatokat tudom, akkor küldök egy részletes és pontos ajánlatot. Ezután indulhat a szervezés, találkozhatunk, szerződést köthetünk.

DJ szülinapra 003

Repertoáromba tartozik minden közismert, énekelhető, táncolható zene, amiket ismernek az emberek, 1960-tól máig. Szívesen játszom a 80-as, 90-es évek ismert bulizós slágereit, ezt vegyítem igény szerint a 2000-res évek dalaival, és aktuális kedvencekkel. De örömmel nyúlok örökzöld Rock'NRoll zenékhez, Twisthez, filmbetét dalokhoz, Grease, Hair, Hungária és az ABBA slágereihez is. Minden esetben előre egyeztetésre kerül a zenei felhozatal.

Saját komplett hang és fénytechnikával dolgozom, mindent én viszek a helyszínre, részemre semmit nem kell biztosítani a megrendelőnek. DJ születésnapra ajánlatom már 60-70.000 Ft-tól elérhető Budapesten.

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97