Esküvőre DJ

335 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvő Budakalászon

Ha Budakalászon szeretnétek tartani az esküvőt, akkor ez a cikk Nektek íródott, mutatunk néhány budakalászi esküvői helyszínt, ötletet, lehetőséget.

Budakalászi esküvőhelyszínek, amiket érdemes lehet megnézni.

Schieszl Vendéglő és Borház – Budakalász, Budai út 83. A Katolikus templommal majdnem szemben. Klasszikus borozó, borospincével és rendezvénytermekkel, parkolóval. Van egy teljesen új rendezvényterme 100-150 fős kapacitásra, és van egy régebbi, kisebb, ámde nemrég felújított rendezvényterme, azt olyan 50-60 főig ajánljuk. A szertartás a felső nagy térkövezett parkolóban szokott lenni, ide szokott kijönni a budakalászi anyakönyvvezető a polgári esküvő idejére. Ide mindenképp kell egy esküvői DJ, aki hangosítja Nektek a szertartást és lejátssza az ide kért dalokat a bevonulásra, aláírásra, csókra, szülőköszöntésre, és vezeték nélküli mikrofont biztosít az anyakönyvvezetőnek, hogy mindenki értse a szertartás szövegét. Legtöbbször itt a násznép ülni szokott. Kísérő program szokott itt lenni a pincelátogatás, pincebemutató, borkóstoló, és ne hagyjátok ki a Ház szörpjét és limonádéját, mert az esküvői vacsora mellett az is isteni finom.
https://schieszl.hu

Kellemes Dunaparti esküvőhelyszín Budakalászon a Lupa Rendezvénypark, Lupa Event park.

Klasszikus csárda jellegű helyszín autentikus dekorral és kiegészítőkkel, látványelemekkel. Nagy zöld területen terül el bírtok, akár a 100-200 fős esküvőket is be tudja fogadni, verhetetlen ár/érték arányban. Itt is meg lehet csinálni a szabadtéren a polgári szertartást, de ide kell számoljatok esküvői DJ-vel, aki segít az egyházi és vagy a polgári szertartást lehangosítani az általatok választott zenékkel.
https://www.lupaeventpark.com

Ha nem hivatali helységben szeretnétek kimondani az igent, akkor remek lehetőség lehet a Faluház – Kós Károly Művelődési Ház házasságkötő, díszterme, itt nagyon sok polgári esküvőt bonyolít a ház. A díszterem mérete 94nm. Innen egyből akár lehet átvonulni az alsó szinten található Bálterembe, ahol magát az esküvőt vacsorát és bulit lehet megtartani. A bálterem befogadó képessége 230 fő. Rendszeresen tartanak itt esküvőket a nyári szezonban, érdemes idejekorán felkeresni a Faluházat. Ár/ érték arányban jó helyszín, nagy és elzárt parkolóval, akár 30-40-50 autó számára is megoldott a parkolás, emellett központi helyen van Budakalászon. Van egy parkosított kert része is, akár itt is meg lehet tartani a szertartást. A bálteremben vannak tábla asztalok és székek, színpad, ezeket mind rendelkezésre bocsájtják.
https://koskarolymh.hu

Ha csak egy esküvői ebéd vagy esküvői vacsora Budakalászon, akkor jó megoldás lehet a Country Tanya Étterem. Budakalász, József Attila utca 2. Itt úgymond csak enni tudunk, jópofa amerikai Western stílusú étterem, külön rendezvényterme nincs, ahol lehetne a polgári esküvői, vagy a táncos mulatság. Akár 10-20-30-40 fős esküvői ebédet / vacsorát is ki tudnak szolgálni. Választékos ételek, nagy adagok, jó parkolás, klimatizált helység.
https://www.countrytanyaetterem.hu

És végül, de nem utolsó sorban Lupa Tó esküvő Budakalász. Lupa Event Hall. A Costes Event Hall a Lupa tó, Luba Beach partján várja az esküvőket akár ültetett vagy svédasztalos kiszolgálásban, 100-200 fős esküvőkre ajánljuk. Kapcsolódik a teremhez egy hatalmas terasz, ahol meg lehet csodálni a Lupa tavat, tengerparti életérzés és Michelin csillagos séfek általi fogások kerülnek szervírozásra. Lehetőség van itt polgári esküvőre is, akár a Lupa beach partján, vagy a teraszon. Egy izgalmas külső helyszín Budakalászon az egyházi vagy a polgári esküvőre: Kálvária Domb. Hatalmas zöld terület, szuper kilátás Budakalászra és a Pilisre, Szentendrére. Amire itt figyelni kell, ha szertartást szeretnétek itt hangosítani, az áram vételi pont. Mindenképp keressetek fel egy profi és helybéli esküvői DJ-t, aki tud Nektek segíteni a lebonyolításban, hangosításban, biztosít mikrofont és a lejátssza a szertartás alatt a zenéket, amiket kiválasztottatok.
http://www.lupabeach.com

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97