Esküvőre DJ

335 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvő Budakalászon

Ha Budakalászon szeretnétek tartani az esküvőt, akkor ez a cikk Nektek íródott, mutatunk néhány budakalászi esküvői helyszínt, ötletet, lehetőséget.

Budakalászi esküvőhelyszínek, amiket érdemes lehet megnézni.

Schieszl Vendéglő és Borház – Budakalász, Budai út 83. A Katolikus templommal majdnem szemben. Klasszikus borozó, borospincével és rendezvénytermekkel, parkolóval. Van egy teljesen új rendezvényterme 100-150 fős kapacitásra, és van egy régebbi, kisebb, ámde nemrég felújított rendezvényterme, azt olyan 50-60 főig ajánljuk. A szertartás a felső nagy térkövezett parkolóban szokott lenni, ide szokott kijönni a budakalászi anyakönyvvezető a polgári esküvő idejére. Ide mindenképp kell egy esküvői DJ, aki hangosítja Nektek a szertartást és lejátssza az ide kért dalokat a bevonulásra, aláírásra, csókra, szülőköszöntésre, és vezeték nélküli mikrofont biztosít az anyakönyvvezetőnek, hogy mindenki értse a szertartás szövegét. Legtöbbször itt a násznép ülni szokott. Kísérő program szokott itt lenni a pincelátogatás, pincebemutató, borkóstoló, és ne hagyjátok ki a Ház szörpjét és limonádéját, mert az esküvői vacsora mellett az is isteni finom.
https://schieszl.hu

Kellemes Dunaparti esküvőhelyszín Budakalászon a Lupa Rendezvénypark, Lupa Event park.

Klasszikus csárda jellegű helyszín autentikus dekorral és kiegészítőkkel, látványelemekkel. Nagy zöld területen terül el bírtok, akár a 100-200 fős esküvőket is be tudja fogadni, verhetetlen ár/érték arányban. Itt is meg lehet csinálni a szabadtéren a polgári szertartást, de ide kell számoljatok esküvői DJ-vel, aki segít az egyházi és vagy a polgári szertartást lehangosítani az általatok választott zenékkel.
https://www.lupaeventpark.com

Ha nem hivatali helységben szeretnétek kimondani az igent, akkor remek lehetőség lehet a Faluház – Kós Károly Művelődési Ház házasságkötő, díszterme, itt nagyon sok polgári esküvőt bonyolít a ház. A díszterem mérete 94nm. Innen egyből akár lehet átvonulni az alsó szinten található Bálterembe, ahol magát az esküvőt vacsorát és bulit lehet megtartani. A bálterem befogadó képessége 230 fő. Rendszeresen tartanak itt esküvőket a nyári szezonban, érdemes idejekorán felkeresni a Faluházat. Ár/ érték arányban jó helyszín, nagy és elzárt parkolóval, akár 30-40-50 autó számára is megoldott a parkolás, emellett központi helyen van Budakalászon. Van egy parkosított kert része is, akár itt is meg lehet tartani a szertartást. A bálteremben vannak tábla asztalok és székek, színpad, ezeket mind rendelkezésre bocsájtják.
https://koskarolymh.hu

Ha csak egy esküvői ebéd vagy esküvői vacsora Budakalászon, akkor jó megoldás lehet a Country Tanya Étterem. Budakalász, József Attila utca 2. Itt úgymond csak enni tudunk, jópofa amerikai Western stílusú étterem, külön rendezvényterme nincs, ahol lehetne a polgári esküvői, vagy a táncos mulatság. Akár 10-20-30-40 fős esküvői ebédet / vacsorát is ki tudnak szolgálni. Választékos ételek, nagy adagok, jó parkolás, klimatizált helység.
https://www.countrytanyaetterem.hu

És végül, de nem utolsó sorban Lupa Tó esküvő Budakalász. Lupa Event Hall. A Costes Event Hall a Lupa tó, Luba Beach partján várja az esküvőket akár ültetett vagy svédasztalos kiszolgálásban, 100-200 fős esküvőkre ajánljuk. Kapcsolódik a teremhez egy hatalmas terasz, ahol meg lehet csodálni a Lupa tavat, tengerparti életérzés és Michelin csillagos séfek általi fogások kerülnek szervírozásra. Lehetőség van itt polgári esküvőre is, akár a Lupa beach partján, vagy a teraszon. Egy izgalmas külső helyszín Budakalászon az egyházi vagy a polgári esküvőre: Kálvária Domb. Hatalmas zöld terület, szuper kilátás Budakalászra és a Pilisre, Szentendrére. Amire itt figyelni kell, ha szertartást szeretnétek itt hangosítani, az áram vételi pont. Mindenképp keressetek fel egy profi és helybéli esküvői DJ-t, aki tud Nektek segíteni a lebonyolításban, hangosításban, biztosít mikrofont és a lejátssza a szertartás alatt a zenéket, amiket kiválasztottatok.
http://www.lupabeach.com

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97