Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ árak 2020

Mennyibe kerül egy Esküvői DJ 2020-ban?

Esküvőtök lesz 2020-ban és nem tudod, hogy mennyibe kerül egy Esküvő DJ? Az országos átlag nagyjából 100.000 Ft-tól 350.000 Ft-ig tart. Persze nem lehet ennyivel lezárni a kérdést, nagyon sok dologtól függnek az esküvői DJ árak 2020-ban is. Az ár tükrözheti a DJ minőségét, rutinját, felkészültségét, tapasztalatát, felszerelésének a minőségét, megbízhatóságát, az esemény hosszát, a helyszín méretét és a kiegészítő lehetőségeket. Például polgári szertartás hangosítás, buborékfújó gép, füstgép, LED-es teremdekoráció, falszínezés. Ha hivatásos, főállású esküvői dj-t választunk, akkor az nagymértékben meg tudja könnyíteni a pár teendőit a Nagy Napon. A hivatásos DJ-k tudják, hogy hogyan lehet egy szertartást zökkenőmentesen lehangosítani, vagy hogyan invitálja a táncparkettre egy 80-90 éves vendéget, vagy adott esetben egy 2-3 éves kisgyermeket.

Mi befolyásolja az Esküvői DJ árakat?

Esküvői DJ árak 2020 002
  • Milyen napon van az esemény
  • A helyszín távolsága (utazási idő, ha több órát kell autózni az adott helyszínre)
  • A rendelkezésre állás időtartama
  • Vendégek létszáma
  • Kell-e polgári szertartást hangosítani a helyszínen
  • Igény van e buborékfújó gépre, füstgépre, LED-es fal színezésre

Ezen kívül a hangosított termek, helyszínek száma, ezek plusz hangfalat/hangfalakat igényelnek. Egy népszerű, profi esküvő DJ magasabb díjat számol fel, mint egy most induló, vagy nem olyan jó esküvői DJ, érthető módon. Győződjetek meg róla, hogy a kiválasztott esküvői DJ-teknek erősségei azok a zenei stílusok, amiket szeretnétek, hogy szóljanak az esküvői bulitokon, ez kiemelten fontos.

Hogyan lehet faragni, csökkenteni az Esküvői DJ árakon?

Esküvői DJ árak 2020 004

A korlátozott DJ szolgáltatások vásárlása egy ilyen tényező. Mire gondolunk? Például, hogy a pár kimondja, hogy 24:00-ig szeretné, hogy tartana a buli, vagy 01:00-ig.

Ha az adott helyszín már be van szerelve hang és fénytechnikával, akkor a DJ-nek ezt már nem kell vinnie, csak a DJ pultjával rácsatlakozik a ház rendszerére, és a helyszín hang és fénytechnikáját használja.

Szertartás hangosítás, Buborékfújó gép, füstgép, LED-es teremsínezés - Ha nincs rá szükségetek, ne rendeljétek meg ezeket a speciális effektusokat, kiegészítőket.

Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97