Esküvőre DJ

335 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Esküvői DJ árak 2022 Budapest

Esküvői DJ árak 2022 Budapest 001

A 2022-es esküvő költsége: drága. Minden sokba kerül. Ha körbe nézünk az élelmiszernek, az üzemanyagnak, a szakmunkáknak az árai is az egekben.

Elmondható, hogy az április és október közötti esküvők többe kerülnek, mint a novembertől márciusig tartó esküvők. A szombat a hét legnépszerűbb napja, esküvő szempontból, és ezért is a legdrágább. A hétfő és csütörtök között a legtöbb esetben lényegesen olcsóbbak az Esküvői DJ árak 2022-ben.

Minden Esküvői DJ máshogy képzi árait 2022-ben, kevés esküvő dj tünteti fel árait, de azért jó lenne tudni, hogy hozzávetőleg milyen Esküvői Dj árakkal kell számolni 2022-ben. Az ár számít, nyilvánvalóan. Legalább egy tól-ig árkategóriát igyekszünk bemutatni, mert a konkrét, végleges Esküvői DJ ár minden esetben több dologtól függ. A pontos dátumtól, a helyszín távolságától, a létszámtól, a technikai igényektől, hogy kell-e szertartást hangosítani, van-e igény füst és vagy buborékfújó gépre stb.

Célszerű elkerülni az olcsó Esküvői DJ-ket, ha csak nem üres táncparkettre, rossz hang és fénytechnikára vágysz, akkor nyugodtan fizess keveset egy tapasztalatlan esküvői DJ-nek, akit nem érdekel, hogy milyen esküvőt szeretnétek.

Mit tartalmaz az esküvői dj ára?

Esküvői DJ árak 2022 Budapest 003

Ha megdöbbentőnek, drágának érzed az esküvői dj árakat, akkor ne feledd, hogy az Esküvői DJ szerepe sokkal több annál, mint az esküvő napján a bulin megjelenni és zenélni.

Az idő tényező: Hetekkel az esküvő előtt fel kell készülni a kért dalokból, a polgári szertartás zenékből, amiket a pár megküld az esküvő DJ-nek. A szervezés hónapjai alatt, kapcsolattartás, találkozók, e-mail váltások, pontosítások a végleges és kívánt forgatókönyv teljesüléséhez. Az esküvő napján utazni a helyszínre, bepakolni, behordani a technikát, összeállítani, levezényelni és lezenélni az egész napot és éjjelt. Majd végül lebontani és hazamenni.

A technika: A technika minőségéért is fizetünk. Ha a kiválasztott DJ-nk a piacvezető márkák eszközeivel dolgozik, akkor az egy jó kiindulási alap. Itt meg kell fizetünk, a DJ által beinvesztált milliókat, ha csak nem szeretnénk azt, hogy valaki kiálljon az otthoni Hi-Fi, bluetooth-os hangfalakkal.

Egy vállalkozást fenn is kell tartani. A profi esküvői DJ árak 2022-ben is tartalmazzák az adókat, és a vállalkozás fenntartásához szükséges költségeket. Lássuk be, aki mögött egy cég van, az egyfajta garancia a sikeres esküvői DJ partyra, mert meg tud élni abból, amit csinál.

Honnan ismerjük fel a kezdő Esküvői Dj-t?

Esküvői DJ árak 2022 Budapest 002

Ők azok az otthoni, szoba DJ-k, akik próbálnak némi tapasztalatot szerezni, ezért magukat alul árazzák, hogy kompenzálják a tapasztalat és a hírnév hiányát.

Általában ingyenes weboldalakon hirdetik magukat, és ingyenes -email fiókjuk van, Gmail, hotmail. Nincs saját, egyedi weboldaluk. Nem rendelkeznek saját Dj felszereléssel, hang és fénytechnikával, mikrofonnal, tehát bérelnie kell ezeket. Nem kötnek szerződést és nem tudnak számlát adni.

Általánosságban elmondható, hogy 180 és 270.000 Ft között igazi, professzionális Esküvői Dj-ket lehet lekötni, akik valóban mesterei a mesterségüknek. Ők biztosan tudják, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy egy esküvői buli jó legyen. Ők azok a kollégák, akik zökkenőmentesen együttműködnek a többi esküvői szolgáltatóval a Nagy Napon, annak érdekében, hogy az első tánctól az utolsóig, minden pontosan úgy történjen, ahogy szeretnéd.

Esküvői DJ árak 2022 – Ne feledd, Te döntöd el, hogy mennyit költesz Esküvői DJ-re. Ne csak az árak alapján dönts, ez életed egyik legfontosabb napja, ezért foglald le a legjobb esküvői DJ-t Nagy Napodra, megérdemled!

Jómagam büszke vagyok arra, hogy a pároknak all-inclusive Esküvői DJ szolgáltatást adok, időkorlát nélküli bulival, benne az összes hang és fénytechnikai eszközzel, mely szükséges ahhoz, hogy esküvődön egy szuper buli kerekedjen. Nincsenek további költségek, nincsenek rejtett díjjak.

Manapság a párok többet költenek Esküvői DJ-re, mint néhány évvel ezelőtt, mivel esküvői költségvetésük nagyobb részét a vendégeik élményére szeretnék fordítani, ezáltal többet fordítanak zenére, ételre.

Kérj ajánlatot tőlem:
Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97