Esküvőre DJ

300 esküvős tapasztalat

since 2011

info@eskuvoredj.com

+36 30 419 93 97

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Születésnapra DJ

Születésnapra DJ 001

Születésnapra DJ kapcsán mindig győződj meg, hogy a kiszemelt DJ-d otthonosan mozog-e azokban a stílusokban, amiket szeretnétek a bulin. Születésnapi DJ szolgáltatásomba beletartozik az ünnepelt kedvenceinek lepörgetése, valamint a helyszínen érkezett kívánságok teljesítése. Minden esetben teljes és saját komplett hang és fénytechnikával érkezem a szülinap helyszínére. Én magam telepítem a rendszert, részemre semmit nem kell bérelni. Vendég érkezés előtt 2 órával érkezem meg a helyszínre, a köszöntőkhöz, beszédekhez vezeték nélküli mikrofont biztosítok. A születésnapi torta érkezéséhez előre meg szoktuk beszélni, hogy melyik zene szóljon.

Az elmúlt sok-sok évben csináltam már 18., 20., 30.,40.,50.,60. születésnapokat is, örömmel szórakoztatom a fiatalabb generációkat, de szívesen táncoltatom az idősebbeket is, akiket Retro, nosztalgia, örökzöld Rock'n Roll, Twist, éneklős magyar slágerekkel csalok a parkettre.

A születésnap szervezője először telefonon vagy e-mailben szokott megkeresni, ahol elmondják/leírják, hogy pontosan miről lenne szó. Néhány alapadatot mindenképp tudnom kell a szülinapról. Például: A szülinap pontos időpontja, helyszíne, vendégek kb létszáma, technikai igények. Erre válaszul szokott érkezni egy születésnapra dj árajánlat.

Születésnapra DJ 002

Ezután találkozhatunk, és egyeztethetjük a részleteket és megbízási szerződést köthetünk. Ha Budapesten van a helyszín, és még nem voltam ott zenélni, akkor szívesen elmegyek a szervezővel, egy helyszínbejárásra, aminek a keretében felmérem a helyszínt, hogy lenne a DJ pult, hol lenne a tánctér stb. Ez remek alkalom az egyeztetésre, szerződéskötésre egyúttal. Születésnapra DJ ajánlatom 60.000-70.000 Ft-tól érhető el, komplett technikával.


Tel: +36-30-419-9397
E-mail: info@eskuvoredj.com
http://www.facebook.com/djeskuvore

Rólam röviden

- Főállású, számlaképes lemezlovas vagyok

- Esküvő DJ áraimmal törekszem a jó ár / érték arányra

- Nem iszom alkoholt az esküvőn

- Minden párral megbízási szerződést kötök

Miben tudok segíteni

Kapcsolat

  • Esküvőre DJ Budapest
  • info@eskuvoredj.com
  • +36 30 419 93 97